2022 Tagdíj befizetés
2022. 01. 01. 00:00 - 2023. 04. 01. 23:59

2022 Tagdíj befizetés Tagdíj

A Magyar Idegenvezetők Egyesületének 2022-es évre vonatkozó tagdíját itt fizethetik be a régi és új tagok egyaránt.

A most befizetett tagdíj egész 2022-ben és 2023 év elején biztosítja a tagok számára az egyesület által nyújtott kedvezményes szolgáltatásokat.
RÉGI TAGOK számára az 2022-es évi tagdíj befizetésének határideje: április hónap 1. napja.(SZMSZ)
ÚJ TAGOK befizetésüket követően jogosultak a MIe egyesületi kedvezményeire a tárgyévet következő év április 1-ig.

A Magyar Idegenvezetők Egyesületének (MIe) tagjai éves díjbefizetéssel támogatják az egyesület célkitűzéseit, melyek közül legfontosabb az idegenvezetők érdekvédelmi képviselete. A tagdíj azonban lehetővé teszi, hogy gazdag és színes továbbképzési programokat, előadásokat, tanfolyamokat szervezzünk egész évben a kollégáknak, melyen a MIe tagok többségében ingyenesen vagy kedvezményes áron vehetnek részt. Idegenvezető találkozókat, szakmai eszmecseréket is szervezünk az azonos nyelven vagy szakmai területen dolgozó kollégáknak.

Minden MIe tag MIE tagkártyát is kap, amellyel 2 múzeumba immár bármikor ingyenesen is beléphet ( Aquincumi Múzeum és Nemzeti Múzeum) és a kártya bemutatásával számtalan vendéglátó és szolgáltató helyen kedvezményeket tudhat magának.

A tagdíj összege, amely az egyesület SZMSZ-ben is meghatározásra került: 12.000 Ft / év.

Figyelem!

Régi MIe tagok a lejáró egyesületi tagság hosszabbítását 2022. január 1-től a tagsági oldaladra belépve, a saját profilon keresztül a kezdeményezhetik, mely itt érhető el:
https://miguides.com/member-login/

Az online tagsági oldalad használatához - amennyiben korábban ez még nem történt volna meg - kérjük, hogy először lépj be és töltsd ki a kötelező mezőket és csatold a szükséges dokumentumokat és egy fotót magadról a linkre kattintva: https://miguides.com/my-account/

Új belépő tag a sikeres tagdíj befizetését követően az alábbi linken tud belépni a tagsági oldalakra és a saját profiljába: https://miguides.com/member-login/

A sikeres online fizetést követően a számlát automatikusan megküldjük a megadott email címre.

A számlázási adatok helyes megadása a befizető felelőssége, ebből eredő hibák miatt nem áll módunkban a számlát sem sztornózni sem helyesbíteni.

Bővebb információt olvass honlapunkon itt: https://miguides.com/regisztracio/


Régi MIe tag - hosszabbítás 2022-re 12000 Ft Kiválasztom
Új belépő tag 2022-re 12000 Ft Kiválasztom
199 szabad hely maradt