Light Art Museum - SUPERLUMINAL kiállítás - MIE tagoknak
2024. 06. 12. 18:00 - 2024. 06. 12. 19:30

Light Art Museum - SUPERLUMINAL kiállítás - MIE tagoknak múzeum látogatás

A Superluminal című kiállításon több, mint 40 nemzetközileg jegyzett alkotó művein keresztül a fényt, mint fizikai és természeti jelenséget, a technológiai fejlődés indikátorát és szimbolikus jelentéstartalommal felruházott kulturális konstrukciót igyekszik bemutatni immerzív terekben, fényinstallációkon és vetítéseken keresztül.

UTOLSÓ LEHETŐSÉG, hogy megnézzétek ezt a kiállítást, mert június 23-án bezár. Aztán persze megnyit egy másik kiállítással.
Köszönjük Lévay Balázs tagunknak a szervezést. Ha neked is van programötleted, lépj velünk kapcsolatba!

Programon való részvétel regisztrációhoz kötött. MIE tagoknak ingyenes, külsős idegenvezetőknek fizetős. A kiállításon való részvétel csak a visszaigazoló email bemutatása esetén lehetséges!

Időpont: 2024.június 12. szerda
Kezdés:18.00 óra
Időtartam: 1,5 óra

Regisztrációs díj:
- MIE tagoknak: ingyenes
- Külsős idegenvezetőknek: 2.000,-Ft

Minimum létszám: 10 fő - kevesebb jelentkező esetén a program NEM kerül megrendezésre.
Maximum létszám: 20 fő

Lemondást kizárólag írásban fogadunk el az oktatas@miguides.com email-címen legkésőbb a programot megelőző harmadik munkanap - június 7-én déli 12 óráig.

A programon hang- és képfelvétel is készülhet, melyet a későbbiekben promóciós jelleggel felhasználunk. Azzal, hogy részt veszel a programon, ezzel hozzájárulsz a felvétel készítéshez.

Ne feledd: a Magyar Idegenvezetők Egyesületét díjazás nélküli önkéntes tagjaink működtetik. Igyekszünk minél több, minél változatosabb program ingyenes megszervezésével kedveskedni nektek, de mint tudjuk, több szem többet lát.
Járj nyitott szemmel a városban és ha csoportjaiddal vagy családoddal találsz valami érdekes programot, kérdezz rá az adott múzeumban / intézményben / programon, hogy van-e kedvük együttműködni az egyesülettel: mi visszük a jó hírüket a világban, hozzuk nekik a turistákat, partnereink pedig cserébe ingyenes vagy kedvezményes bejárás(oka)t / látogatási lehetőséget nyújtanak az egyesület tagjainak.


MIe-tag - Kiválasztom
Külsős idegenvezető 2000 Ft Kiválasztom
9 szabad hely maradt